۱,۸۴۸ Responses to “نظر بیماران و پرسش و پاسخ در خصوص جراحی تیروئید و پارا تیروئید دکتر شفیعی”

  1. rostami

    سلام و عرض ادب خدمت جناب آقای دکتر شفیعی.
    من هفته گذشته گلوم متورم شده و یه چیزی انذازه گردو از گلوم دراومده بود دکتر برام اسکن و آزمایش نوشت.امروز جواب اسکن و آزمایشمو گرفتم . دکترم گفت گره داره و باید نمونه برداری بشه. الان خیلی نگران شدم و خیلی دوست دارم نظر شما رو بدونم.برای همین مزاحم شما شدم.
    با سپاس و احترام

    procedure:
    20 minutes post IV injection of 5 mCi 99mTc pertechnetate, thyroid scan was performed in anterior projection.

    Description:
    the scan shows non-uniform radiotracer uptake throughout the thyroid gland with an area of decreased activity in the left lobe/isthmus corresponding to the palpable nodule.

    interpretation:
    Hypo-active nodule of the left lobe/isthmus.
    Euthyroid state

    T4-Ria 8ug
    t3-Ria 139
    Tsh 1

  2. n

    با سلام
    من هفته ۲۷ بارداری هستم، در اوایل بارداری آزمایش TSH دادم که ۴٫۸ بود ولی متاسفانه پزشک فراموش کردند دارو تجویز کنند. در هفته ۲۵ بارداری متوجه شدند که دارو تجویز نکردند و با تکرار آزمایش TSH=4.5 بود و برای من لووتیروکسین (نصف قرص در روز) تجویز کردند و گفتند که یک ماه بعد آزمایش را تکرار کنم. خواهشمند است در موضوعات زیر راهنمایی فرمایید:
    ۱- با توجه به عدم تجویز لووتیروکسین در ۶ ماه اول بارداری آیا برای جنین مشکلی بوجود میآید؟
    ۲- آیا اگر بجای یک ماه بعد ۲۵ روز بعد آزمایش را انجام بدهم مشکلی پیش می‌آید؟
    ۳- آیا روز آزمایش TSH باید دارو را مصرف کنم؟ چه موقع مصرف کنم قبل یا بعد از آزمایش؟
    با تشکر

  3. دکتر وحیدی

    با عرض سلام و احترام جناب آقای دکتر شفیعی گرانقدر نهایت سپاس و تشکر را از شما جراح زبردست بابت عمل جراحی تیرویید مادرم دارم. امیدوارم هر آنچه از خدا میخواهید نسیبتان شود و دستان شفابخش شما بیش از پیش پرتوان و جسم و روح شما سالم و تندرست باشد. از خداوند برای شما آرزوی بهترین ها را دارم. بی نهایت سپاسگزارم

  4. رضا

    سلام آقای دکتر
    مامان بنده حدودا ی ماه قبل عمل تیرویید انجام دادن که طی اون کل تیرویید رو برداشتن ولی حالا بعد ی ماه ، درد و لرز عضلانی و گرگرفتگی و خشکی پوست دستاشون دیده میشه
    لطفا راهنمایی کنید علتش چی هستش و مشکل کجاست؟
    با تشکر از لطف شما

  5. شاپور سعادتی

    اقای دکتر ۵۷ سال سن و بیمار دیالیزی هستم pth بنده ۱۸۰۰ می باشد وروزی ۲ عدد قرص سینا کلسیت مصرف میکنم آیا بنده عمل نیاز دارم متشکرم

  6. سمیه

    سلام وقت بخیر.
    اقای دکتر کم کاری پاراتیرویید ناشی از عمل تیرویید، آسیب دایمی است یا به مرور درمان می شود؟ معمولا چه مدتی بعد از جراحی بهبود حاصل می شود.
    سپاس بیکران

  7. زهرا

    سلام
    دکتر مادرم بعد از انجام سی تی اسکن هسته ای و ازمایشات متعدد وبالا بودن کلسیم تشخیص گره در پاراتیرویید دادن و ایشون را معرفی به جراح کردن اما بدلیل ناراحتی حاد قلبی وکهولت سن نمیتونن بیهوشی بگیرن ایا راه دیگری هست که ما پیگیری کنیم اگر عمل نشن خطری هست در ضمن دارو هم دادن که موثر نبودن

  8. دنیای شاهین

    سلام آقای دکتر .من حدود ۶ ماه قبل گردنم در قسمت راست متورم شد و پیش دکتر غدد رفتم و به من گفتن که
    ویروس وارد تیرویید شما شده و تیروییدیت شدین به بنده دارو دادن و درد گردنم خیلی زیاد بود حدود ۳ ماه تیرویید
    بنده پرکار بود و سپس کم کار شد و بعد از مصرف قرص کم کاریه تیرویید دوباره پر کار شده و درد خیلی زیادی
    در گردنم دارم و غذا خوب نمی تونم بخورم و تب و لرز و تپش قلب گرفتم و دکترم گفته اگر که دارو جواب ندهد
    جراحی آخرین راه دمان شماست خواهش میکنم من را راهنمایی فرمایید ۰با تشکر

  9. سلام، من ندول تیروئید دارم در لب چپ و دوسال قبل نمونه بردارى شد با سوزن و جواب خوش خیم بود و دو ماه قبل نمونه بردارى شده و جواب رو دقیق نمیدانم ولى پزشکم دستور جراحى دادند و من الان یک ماه است صبر کردم و جراحى نکردم و یکى از پزشکان در تهران گفت در ایتالیا با لیزر ندول را خشک میکنند و فقط یک اسم ب من گفت دکتر فرارى ولى توضیحات دقیقى نداد ایا شما اطلاعى در این درمان در ایتالیا دارید؟ و ایا عمل من اورژانسى است دکتر پاتولوژى من گفت در قسمت میانى ندول خوبه ولى قسمت تهتانى بده. خودم ام نمیدونم چکار کنم ایا سریع جراحى کنم

  10. ارش

    با سلام و خسته نباشید خدمت جناب اقای دکتر شفیعی اقای دکتر این جواب نمونه برداری تیرویید خواهرم هستش که نوشته fna از ندول تیرویید تحت گاید سونوگرافی
    در بررسی linear probe7/5mhz utlrasound
    لوب راست تیرویید تا حدودی بزرگتر از حد طبیعی است
    تصویر سه ندول هیپواکوئیک با حدود مشخص و منظم ولی فاقد Haloو کلسیفیکاسیون به دیامترهای تقریبی ۴*۵ در قطب فوقانی ۵/۵*۱۰در قطب فوقانی در قطب میانی ۲*۴در قطب تحتانی مشهود است تحت گاید سونوگرافی fna از ندول قطب میانی انجام شده و لامهای تهیه شده (تعداد۲۴لام) جهت بررسی سیتولوژی به ازمایشگاه ارسال شد ضمن قدردانی از زحمات شما اقای دکتر اینو ما که از نمونه برداری گرفتیم گفتیم جوابش چیه نگفتن به ما ما هم خیلی نگران شدیم اقای دکتر این جواب نمونه چی هستش خطرناک هستش ممنون میشم اگه لطف کنین سریعا جوابمون رو بدین.

  11. محبوبه عامری

    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت آقای دکتر عزیز جناب اقای دکتربنده یک ماه پیش هر دوتیرئیدم رو توسط اقای دکترفریدی در بیمارستان چمران جراحی کردم و در اوردم و جواب پاتولژی مثبت بوده الان باید چکار کنم لطفا راهنمایی کنید خیلی دل شوره دارم با سپاس فراوان

  12. طاهره

    سلام روزتون بخیر.من یه کیست خوش خیم دارم قسمت راست تیروییدم ۳ بارآسپیراسیون انجام دادم پرشده.وهرسه بار نتیجه خوب بوده.ارجراحی میترسم آیا درمان دیگه به جز جراحی وجود داره که آب بشه؟ممنون میشم پاسخ دهید

  13. مجید

    سلام بنده پیشتر از طریق ایمیل آزمایشهای کامل را فرستادم اما یک صفحه که نظر دکتر بود را خدمتتان میفرستم:
    SP:FINE NEEDLE ASPIRATION OF NECK MASS .

    CLINICAL IMPRESSION :WORK UP NECK MASS MOST PROBABLY THYROID ORIGIN.

    MACROSCOPIC DESCRIPTION: 3 SLIDES PREVIOUSLY PREPARED AND RECEIVED IN PATHOBIOLOGY LABORATORY.

    MICROSCOPIC DESCRIPTION:
    - CELLULAR SMEARS.
    - MANY LARGE CLUSTERS OF NEOPLASTIC ‘CELLS ARE IDENTIFIED CONTAIN PLEOMORPHIC ENLARGED OVERLAPPED NUCLEI , CONTAIN POWDERY CHROMATIN, NUCLEAR INCLUSION AND NUCLEAR GROOVES, WHICH MAINLY ARRANGED IN PAPILLARY STRUCTURES WITH PERIPHERAL NUCLEAR PALISADING.
    - SCATTERED MULTINUCLEATED GIANT CELIS
    -MANY OF NEOPLASTIC CELLS HAVE ONCOCYTIC CYTOPLASM.
    -ABSENCE OF LYMPHOCYTIC BACKGROUND.

    Diag:
    FINE NEEDLE ASPIRATION OF NECK MASS:
    -POSITIVE FOR MALIGNANCY , PAPILLARY THIYROID NEOPLASM, ONCOCYTIC VARIANT.

  14. هلن باوندپور

    سلام .دوسال از عمل تیروییدکتومی من میگذره تیرویید مولتی ندولر خوش خیم توسط شما جراح قابل وحاذق وبا اخلاق برداشته شد بار دیگر سلامت وسعادت شما را از خداوند منان خواستارم سوالم اینه که:آیا خوردن قرص کارویل وال کارنیتین برای من ضرر نداره از طرفی روزی یک قرص لووتیروکسین میخورم

  15. مجتبی ملکی

    سلام و عرض ادب خدمت جناب آقای دکتر شفیعی.من مشکل تیروئید دارم که پس از انجام FNA در بیمارستان رضوی مشهد، آقای دکتر کرباس فروشان تشخیص دادند که باید تیروئیدم خارج بشه. من سرباز هستم و بیمه ام هم بیمه نیروهای مسلح هست. می‌خواستم بدونم هزینه عمل تیروئیدم حدودا چقدر میشه؟
    متشکرم.

  16. صفری

    سلام اقای دکتر بنده از بیماران شما برای جراحی تیرویید هستم که سه هفته بیش خدمتتان رسیدم برای جراحی که شما ابتدا مصرف قرص را بیشنهاد کردید قرص لووتیروکسین
    متاسفانه دو روز است که دجار خونریزی معده شده ام (مدفوع سیاه رنک )
    با توجه به اینکه شهرستان هستم لطفا بنده را راهنمایی کنید که ایا ممکن است این خونریزی بخاطر مصرف قرص باشد
    بنده اقای ۶٣ساله هستم

  17. مهری

    سلام اقای دکتر عزیز من چند روز گذشته جراحی توتال تیرویید انجام دادم اما دکتر به من گفت ممکن به یه عمل با جراح قفسه سینه نیاز پیدا کنم اما این چه معنی میتونه داشته باشه خیلی نگرانم و استرس دارم ممنون

  18. علی نجفی

    با سلام عرض ادب
    دختر اینجانب ۱۸ ساله. بعداز انجام پاتولوژی به تشخیص پزشک متخصص غدد و جراح عمومی دارای گره تیروییدی مشکوک به سرطان ونیاز به عمل جراحی دارد.
    برای رفع نگرانی میخواستم نمونه گیری و پاتولوژی تکرار شود. ولی پزشک محترم میگن باید از نمونه گیری اولی باید ۲ ماه فاصله داشته باشه. ولی برای تعجیل در تصمیم گیری میخواستم زوتر بشه .
    آیا امکان داره؟
    از راهنمای جنابعالی بی نهایت سپاسگزارم.

  19. بیرانوند

    سلام آقای دکتر من خانم ۳۰ ساله هستم که پرکاری تیرئیددارم که ۹ ماهی میشه که متی مازول مصرف میکنم که هنوزم کنترل نشده وسونوم نرمال بوده اندازش هم تقریبا بزرگه ومشکلات نازای رو هم دارم چه راه حلی رو پیشنهادمیدین.باتشکر

  20. امید

    جناب اقای دکتر مادر بنده ۶۱ ساله هستندو ایشون سه سال پیش به علت تیرویید مولتی نودل تحت عمل قرار گرفتن و جراحی لوبکتومی سمت چپ شدندوجواب پاتولوژی pmc سه میلیمتری بود در طی این مدت هر شش ماه تحت کنترل فوق تخصص غدد هستن قرص لووتیروکسین و کلسیم و ویتامین دی مصرف میکنند تا الان خوشبختانه همه چیز خوب بوده فقط ما نگران این هستیم که برای ایشون باید جراحی کتومی میکردند در اخرین سونو که پنج ماه پیش انجام دادند چند ضایعه کوچک همون سمت که جراحی انجام دادن دیده شد که چیز خطرناک و نودل نبوده فوق تخصص غدد گفتن جای نگرانی نیست اگر باز هم نودل یا نیاز به جراحی مجدد پیدا کنند ریسک جراحیش با بالا بودن سن مادرم خیلی زیاد است یعنی امکان خونریزیشون زیاده واینکه این جراحی برای مادرم ناقص انجام شده ممنون از زحمات بی دریغ شما

  21. امید

    با سلام وخسته نباشید خدمت دکتر شفیعی عزیز

  22. الی

    سلام خدمت شما دکتر مهربون
    بنده به خاطر یک ندول تیرویید مشکوک جراحی ساب توتال انجام دادم بعد از عمل دکتر جراحم گفتند مقداری چسبندگی به اعصاب داشتم واز لحاظ پاتولوژی هم هیچ مشکلی وجود نداره فقط بیش از اندازه نگران صدام هستم چون الان ۱۴ روز از عملم میگذره و صدام تغییری نکرده تا کی منتظر خوب شدن صدام باشم ممکنه اصلا خوب نشم ؟در ضمن دو روز بعداز عمل دچار افت کلسیم شدم ممکنه اسیبی رسیده باشه؟
    ممندن از اینکه وقت گرانبهاتون رو به ما اختصاص میدید

  23. حسین

    سلام دکتر من یک ماه پیش عمل تیرویید انجام دادم. عمل من خوب بود و تمور از نوع پاپیلاری بود. پاراتیریید های من هیچ کدوم داخل عمل اسیب ندیدن ولی الان فعال نیستن. میخواستم ببینم راه درمانی برای فعال کردن پاراتیروییدها وجود داره یا نه. داخل ازمایش درصد هورمون پاراتیرویید رو ۵ زده بود.لطفا راهنمایی کنید.

  24. مهوش

    با سلام آقای دکتر من ۵۰ سالمه در ۳۵ سالگی غده تیرویید رو جراحی و برداشتم و قرص مصرف میکنم الان مدتیه بدنم دچار گرگرفتگی میه آزمایش تیرویید دادمt3 ,t4 نرمال بود اما tsh خیلی پایین بود چیکار کنم .مقدار مصرف قرص رو زیاد کنم؟

  25. سمیه

    با سلام
    هفته پیش عمل جراحی تیروید داشتم و به طور کامل تیرویدم رو برداشتم. ۲۴ ساعت بعد از عمل دچار کمبود کلسیم و عوارض ناشی از آن شامل گزگز شدن دست و پاها، کرختی، خواب رفتگی شدید شدم، دکترم مصرف بالای کلسیم رو تجویز کرده و می گن این وضعیت طبیعی است، اما اندکی نگران هستم که این وضعیت تا کی ادامه خواهد داشت و ایا اساسا طبیعی است یا خیر.
    ممنون می شم راهنمایی بفرمایید.
    سپاس

  26. علی خشنود

    باسلام وخسته نباشید .
    ضمن تشکر وقدردانی فراوان از زحمت جراحی خانمم
    آقای دکتر درآخرین روز ماه آبان خانمم توسط دستان شفابخش شما مورد جراحی کانسرتیروئیدپاپیولاری قرارگرفت .حال بعداز چندروزاز جراحی چند سوال داشتم .
    ۱.چرا درحین صحبت کردن یهو نفسش بالا می‌رود انگاری دویده ونفس کنان نفس میزند
    ۲.درموقع بلعیدن آب دهان میگوید انگاری یک تیله در داخل گلویم حرکت میکند.البته بیشتر درموقع تنهایی وخلوتی این اتفاق میافتد.
    ۳.آیا مصرف قرص ویتامین دی تداخلی با داروهایی تجویزی شما ندارد.
    ۴.مصرف لبنیات درچه موقع انجام گیرد که باقرص لووتیروکسین تداخل نداشته باشد.
    درضمن هنوز موقع جواب پاتولوژی فرارنرسیده

    • دکتر شفیعی - متخصص جراحى تیروئید و پاراتیروئید

      سلام پس از اوردن جواب پاتولوژی به همه سؤالهای شما پاسخ میدهم در حال حاضر نگران نباشید

  27. احمدرضا

    سلام آقای دکتر،همسر بنده ۳۰سال سن دارند،وجواب سونوی تیروییدشگفته که لب راست طبیعی،ولی لب چپ بزرگتر از حد طبیعی ودارای یک ندول اکوژن به ابعاد ۴۴در۲۳ و بدون کلسیفیکاسیون می باشد.ضمنا مقدارTsh:.008,T4:2.61,T32.38,TPO:10خیلی نگرانیم لطفا بگیدکه خطرناکه یا نه؟

  28. رستمی

    سلام آقای دکتر وقت بخیر. بهترین مرکز پزشکی هسته ای کجاست در تهران؟ و آیا دستگاه ها با هم فرق میکنند؟ برای اسکن تیروئید میخام.
    ممنون

  29. نسترن

    سلام آقای دکتر شفیعی گرامی.
    شرمنده من حدودا ۳ هفته پیش مزاحم شدم و نتیجه ی سونو تیروئیدم رو براتون نوشتم که شما فرمودین با کورتن درمانی خوب میشوی.و بعد از آن دکتر خودمم هم همین نظر رو داشتن.البته بعدش سیتی تیروئید( پزشکی هسته ای)هم دادم که نتیجه التهاب تیروئید بود و یسری آزمایش که اگر درست بنویسم به شرح زیر بود:
    Tsh.eclia(*1)….0.73……0.27-4.2
    triiodothyroninie:T3.Eclia…229…84.6-202
    Thyroxine:T4-Eclia…17….5.1-14.3
    McHc….31.4….32-37
    MCH….24.3….27.31
    Mcv….77.5….80-100
    Erythrocyte sedimentation…38…0.0-20
    Lymphocyte….17.90….30-51.1
    ببخشید اگر بد نوشتم چیزابی که لایت شده بود رو براتون نوشتم بعدش ۲ هفته ترد نیزولون صبح و ظهر و شب هر بار ۲ قرص خوردم.و الان سه چهار روزه که قرصام تموم شده خانم دکتر گفتن دیگه نخور و یکماه دیگه بیا آزمایش و اگه درد داشتی مسکن بخور ولی همه ی دردام برگشته درد موقع خمیازه کشیدن،اب دهن قورت دادن و دردی که از بیرون گلو وقتی لمس میکردم متوجه میشدم میخواستم نظر شما رو هم اگه امکان داره بتونم و بخاطر طولانی شدن مطلب خیلی خیلی پوزش میخوام.ممنونم ازتون.

    • نسترن

      آقای دکتر شرمنده ام اینم جواب سونو که قبلا براتون فرستاده بودم:

      - Throid gland has normalsize(RT
      thyroidlobe is 4.2cc)
      - Two hypoechoic nodules(12.7 ×۶٫۳mma and 9.8×۷٫۸mm)in right thyroid lobe are seen.
      -III-defined patchy areas of hypoechogenicity in parenchyma of left thyroid lobe are seenwich is infavorof subacute thyroiditis.
      @Isthmus is about 2mm.
      No cervical adenopathy is seen.

    • دکتر شفیعی - متخصص جراحى تیروئید و پاراتیروئید

      سلام حد اقل نیاز به یک سال درمان طبی دارد

      • نسترن

        ممنون از پاسختون.شرمنده آقای دکتر خیلی عذر میخوام از سوال مجدد یعنی شما معتقدین باید این کورتن درمانی یا حالا کلا دارو درمانی را یکسال ادامه بدم یا اینکه نمونه برداری و جراحی انجام بدم؟

      • نسترن

        بی نهایت ممنونم از پاسختون.شرمنده آقای دکتر خیلی عذر میخوام از سوال مجدد یعنی شما معتقدین باید این کورتن درمانی یا حالا کلا دارو درمانی را یکسال ادامه بدم یا اینکه نمونه برداری و جراحی انجام بدم؟

  30. hosein

    باسلام… خانمم ٣٢سالشه و تیرویید کم کار دارد… سونوگرافی تیرویید انجام داده جوابش بدین صورت:
    R.Lobe: 13*13*44 mm
    L.Lobe: 16*15*46 mm
    ابعاد هر دولوب تیرویید طبیعی است
    ضخامت و اکوی ایسموس طبیعی است
    کیست , کلسیفیکاسیون و یا یافته پاتولوژیک دیگری در تیرویید راست دیده نشد
    اکوی هر دو لوب هتروژن می باشد
    لوب چپ حاوی چند ندول ایزواکو و هیپواکو بوده که بزرگترین آنها در ناحیه فوقانی به ابع٨*۵ میلیمتر و در ناحیه تحتانی ١٢*٨ میلیمتر و ١۵*١٢ میلیمترمیباشد
    ندول های فوق فاقدکیست و کلسیفیکاسیون داخلی میباشند
    دکتر تشخیص نمونه برداری داده تا بتواند دارو تجویز کند سوالی که من ازشما دارم اینه که ممکنه ندول ها سرطانی باشند یا با دارو برطرف میشه؟ و اینکه چون سه تا گره دیده شده سه بار نمونه برداری باید صورت بگیره؟ و درکل جای نگرانی هست یانه؟

  31. atiyeh

    باسلام خدمت آقای دکتر عزیز
    ۳۳ ساله هستم و نتایج سونوگرافی بدین شرح است
    تیروئید دارای حدود coarseبوده و سودوندولهای هیمواکو منتشر در ان دیده میشودکه نطرح کننده تیروئیدت هاشیموتو است.لنف نودهای متعدد با نمای واکنشی در زنحیره های لنفاوی گردن دیده میشود که سایز بزرگترین انها ۱۱در ۶ میلی متردر ناحیه ساب مندیبولارچپ میباشد.
    لنف نودهای مذکور فاقد خصوصیات malignant بوده وبا توجه به نمای سونرگرافیک و سایزفاقد اهمیت بالینی میباشد
    نکته پاتولوژیک در غدد بزاقی ساب مندیبولار دیده نشد.
    شواهدی بنفع توده و collection در نسج نرم گردن مشاهده نگردید. از پاسخگویی شما دکتر عزیز و بزرگوار سپاسگزارم

  32. محمد کارگران

    سلام آقای دکتر
    امیدوارم سلامت باشید نتیجه پاتولوژی بنده به صورت زیر میباشد آیا نیاز به جراحی دارم یا با دارو قابل درمان است؟
    Thiroid FNAC:
    Macroscopic: Number of slides:12
    Fixative: Carnoy’s solution,No=8 Air dried, No = 4
    Staining: PAP , No = 4 H&E,No = 4 Giemsa, No = 2
    Microscopic:
    Background of right Lobe: Colloid=2+ Thhick Macrophages=3+ Blood=2
    Follicular epithelial tissue fragment=2+ Other=Complete follicules:1+
    Background of left Lobe: Colloid=3+ Thhick Macrophages=4+ Blood=2
    Follicular epithelial tissue fragment=3+ Other=Complete follicules:1+ , Somedegenerated follicular cells , Some multi nuclear giant cells
    Diagnosis:
    II. Benigb
    (*) consistent with a bening follicular nodul(includes adenomtiod nodule, colloid nodule,ets)
    Risk of Malignancy%
    diagnostic category …. usual manegment
    2beninge 0-3

  33. مژده

    سلام خسته نباشید آقای دکتر میخواستم بپرسم بعدازانجام یددرمانی اوزن اضافه میشه؟بستگی به اندازه یدی که مصرف میکنیم وزن اضافه میشه؟امکانش هست این اضافه وزن بمونه یابرطرف میشه؟

  34. mehri

    ممنونم از پاسخ گویی شما دکتر عزیز

  35. ارش

    Habiiib:
    با سلام و خسته نباشید خدمت اقای دکتر من خواهرم ۲۹ سالشه بعد یه توده نسبتاسفت و بیحرکت زیر گوشش هست که سی تی اسکن گرفته جوابشم اینه که در بررسی بافت نرم گردن در لوب عمقی پاروتید سمت راست تصویر توده ای هیپودنس به ابعاد ۳۰در۲۲ میلیمتر بصورت لوبوله با دیوار بندی داخلی دیده میشود که اثر فشاری ان بر بافتهای عمقی گردن دیده میشود در مجاورت توده تخریب استخوان و یا تهاجم به ان وجود ندارد پس از تزریق ماده حاجب توده بصورت محیطی انهاس شده و بخشهایی از ان به صورت هیپودنس و کیستیک احتمالا نکروتیک دیده میشود نظریه:توده پاروتید سمت راست میتواند مربوط به ضایعات نئوپلاستیک باشد مانند mixed tumor باشد و در درجه بندی بعدی ضایعات التهابی غدد لنفاوی مطرح است با سونوگرافی کنترل شود اقای دکتر مشکل میتونه چی باشه خطرناک هستش خواهرم و خانواده نگرانه ممنون میشم منتظر جواب شما هستم خواهشا اگه میشه جوابمو سریعا بدین ممنون.

    • دکتر شفیعی - متخصص جراحى تیروئید و پاراتیروئید

      سلام نیاز به عمل جراحی توسط متخصص ent با تجربه دارد

      • ارش

        سلام اقای دکتر ممنون از پاسخ دهیتون خیلی نگرانیم از اینکه توده بدخیم باشه و بعد عمل جراحیش

        • دکتر شفیعی - متخصص جراحى تیروئید و پاراتیروئید

          سلام توده بدخیم تیروئید خطرناک نمی باشد

          • ارش

            اقای دکتر خیلی ممنون از وقتی که میزارین و جواب میدین نگرانی ما از بدخیم بودن توده و عمل جراحی که گفته بودین یه متخصص ent با تجربه عملش کنه بود که شما جواب دادین بدخیمی توده تیرویید خطرناک نیستش تو جواب سیتی اسکن خواهرم که برای شما فرستاده بودم نوشته توده پاروتید سمت راست یعنی این توده همین توده تیرویید هستش.

          • دکتر شفیعی - متخصص جراحى تیروئید و پاراتیروئید

            سلام تیرویید با پاروتید متفاوت است

  36. حسین

    با سلام و عرض احترام
    ١-آیا طول عمر بیمار بعد از جراحى تیروئید دچار تغییر میشود؟(به طور متوسط)
    ٢- در صورتى که کل غده برداشته شود تارهاى صوتى به مشکل خواهد خورد؟ احتمال آن چقدر است؟
    ٣-امکان پخش این سرطان در بدن چقدر است؟
    ۴-ممکن است در طول جراحى مشخص شود که نیازى به برداشتن کامل غده نیست؟
    ۵-جراحى و یدتراپى درمان قطعى این بیماریست؟ یعنى امکان بازگشت سرطان وجود ندارد؟
    ۶- در صورت اختلال در سیستم صوتى حداکثر آسیب تا چه حد است؟ آیا این اختلال بهبودى کامل خواهد داشت؟
    پیشاپیش بابت این نوع پاسخگویى و ارتباط با بیماران از شما سپاس و قدردانى میکنم و آرزوى طول عمر با عزت براى شما دارم.

  37. مهتا

    باسلام و احترام من ۲۵ سالمه و پرکاری تیروئید دارم و در ابتدا اسکن و سونو انجام دادم تیروئید کمی متورم و فاقد گره بود.یک سال از قرص های متی مازول استفاده کردم و در حال حاضر دکتر گفته ید مصرف کنم آیا نیاز به نمونه برداری نیست.و آخرین آزمایشم TSH:4.7 وFT4:1.2 و FT3:4.0

  38. فاطمه

    سلام.خسته نباشید.اقای دکتر قبل از نمونه برداری در ناحیه گردن هیچ دردی نداشتم اما الان ۱۵ روزی میشه که نمونه برداری کردم قسمت راست گردنم درد دارم مخصوصا زمانی که خمیازه میکشم.ایا این درد طبیعیه؟؟

  39. یاس

    سلام من سنوگرافی تیرویید انجام دادم این جوابشه میشه راهنمایی کنید چیکار باید انجام بدم.
    لب راست تیرویید ابعاد نرمال و اکوی پارانشیمال هتروژن دارد.
    لب چپ ابعاد بزرگتراز حد نرمال و اکوی پارانشیمال هتروژن دارد.
    در لب چپ تیرویید ندول هتروژن حاوی کانون های نکروزه وcystic به ابعاد ۳۰*۲۶*۱۸mm و همچنین دارای جریان خون داخلی مشاهده می شود.
    همچنین در قسمت خلفی لوب چپ تیرویید ندول solid-cystic به ابعاد ۸*۴.۵mm مشاهده میشود در لوب راست نیز کیست ساده به ابعاد۳.۵*۲mm قابل مشاهده است.
    لنفادنوپاتی سرویکال مشاهده نمی شود.

  40. فاطمه

    زیر نظر فوق تخصص غدد هست برای دختر دستور اسکن اده هروز نصف قرص تیروئید میخور بجز جمعه هر دو ماه آزمایش خوب بود دو ماه که فقط تی اس اچ بالا بوده ماهقبا ۲۹ و این ماه ۶۰ بوده

گذاشتن نظر